Bilder fra releasekonsertene i Bardu

 

      

Takk til Rigmor Sagmo Lundberg og Jutta Maurer for bildene av bandet.

Fredag 25. mai 2012

 

Å spille for et så lydhørt publikum gir meg stor glede. En ting er å spille til dans, noe annet er å spille til så oppmerksomme lyttere. Dette er faktisk det mest artige jeg har opplevd som artist! Den gleden jeg føler oppveier for alt arbeidet jeg har hatt. Her har Rigmor Sagmo Lundberg tatt et bilde før fredagens konsert på Strand. Spent men lykkelig! Takk til dere som delte disse to kveldene med bandet og meg .  At vi ble booket til Arvid Hanssen-Festivalen 2012 etter første spillejobb – var også stort!

 

Vi storkoste oss sammen med et lydhørt publikum på fredagens plateslipp! Takk for alle gode ord – og at dere ville dele denne fredagskvelden med Istindguidan og oss.

Foto: Rigmor Sagmo Lundberg